Menu
Atkins i Ørestad

Om Atkins

Som en del af SNC-Lavalin Group er vi en af verdens største infrastrukturrådgivere, og vi er en anerkendt rådgiver i Danmark. Sammen med vores kunder forvandler vi visioner til holdbare løsninger, der skaber en bedre hverdag, nu og langt ud i fremtiden.

 
I Danmark er vi 470 specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for vores felt. Vi har kernekompetencer inden for jernbaner, broer og konstruktioner, vej, risk management, miljø, trafik- og byudvikling, it og geodata, energi, bygherrerådgivning og projektledelse.

Små, men vigtige skridt på vejen mod en bedre fremtid

Vi er stolte af at bidrage til mange af landets største, vigtigste og mest spændende infrastrukturprojekter, som vi løser på tværs af fagområder og i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Uanset om det er projektering af en ny højhastighedsbane, udvikling af et webbaseret trafikkort, design af en bro eller en masterplan for et nyt byområde – så arbejder vi for at forvandle vores kunders visioner til holdbare løsninger, som alle er små, men vigtige skridt på vejen mod en bedre fremtid.

Juli 2017 blev Atkins en del af SNC-Lavalin Group, så vi tilsammen er over 50.000 ansatte på verdensplan. Sammen har vi den faglige bredde og dybde, der skal til for at løfte selv de mest komplekse og teknisk udfordrende projekter.

Atkins SNC-Lavalin

Del af SNC-Lavalin

Sådan begyndte den fælles historie for SNC-Lavalin og Atkins.

>Læs mere
Atkins

Om Atkins

Få en introduktion til Atkins og vores arbejde rundt om i verden.

>Se præsentation
metrotog

Vores projekter

Se et udvalg af vores aktuelle projekter.

>Se vores projekter
SNC-Lavalin Atkins

Atkins, kort fortalt

Kommuner

Kommune

Vi kan give et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Læs mere
Pedestrians, Cycling Crossing Road, Picadilly Circus, London, Black and White

Vores nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev kan du læse om nye tendenser og perspektiver, som vil præge udviklingen af fremtidens infrastruktur.

>Tilmeld dig her
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok