Menu
Atkins_Orestad_20160815

Om Atkins

Atkins er en af verdens største rådgivere og en anerkendt infrastrukturrådgiver i Danmark. Sammen med vores kunder forvandler vi idéer til løsninger, der skaber en bedre hverdag – nu og langt ind i fremtiden.

 

I Danmark er vi 450 specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for vores felt. Vi har kernekompetencer inden for jernbaner, broer og konstruktioner, vej, trafik- og byudvikling, miljø, GIS (geografiske informationssystemer), energi, risk management og projektledelse. Vi er stolte af at bidrage til mange af landets største, vigtigste og mest spændende infrastrukturprojekter, som vi løser på tværs af fagområder og i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Små, men vigtige skridt på vejen mod en bedre fremtid

På verdensplan er vi i dag over 18.000 professionelle rådgivere, som tilsammen har den faglige bredde og dybde, der skal til for at løfte selv de mest komplekse og teknisk udfordrende infrastrukturprojekter. Uanset om det er projektering af en ny højhastighedsbane, udvikling af et webbaseret trafikkort, design af en bro eller en masterplan for et nyt byområde – så arbejder vi for at forvandle vores kunders visioner til holdbare løsninger. Alle vores projekter er på den måde små, men vigtige skridt på vejen mod en bedre fremtid.

Broingeniør Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se ledige jobs
metrotog

Vores projekter

Se et udvalg af vores aktuelle projekter.

>Se vores projekter
Fakta-ark Atkins kort

Atkins, kort fortalt

Atkins Danmarks nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig her:

>Læs nyhedsbrevet
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok