Menu
Natur og metro

Vores ansvar

I Atkins forholder vi os aktivt til den verden, vi er en del af. Vi er bevidste om vores etiske ansvar over for kunder, kolleger og samfund – herunder de sikkerheds- og miljømæssige aspekter af vores projekter.

 

Verdens fremtid afhænger af de valg, vi træffer i dag. Derfor har vi et vedvarende fokus på miljø- og klimavenlig adfærd, arbejdsmiljø og en positiv udvikling af vores samfund. Den viden og erfaring, vi har, forpligter os til hele tiden at udfordre eksisterende metoder og løsninger – og tænke nyt. Det er vores bidrag til at skubbe til udviklingen og gøre en reel forskel i udviklingen af et mere bæredygtigt samfund.

Inspirere næste generation

Som ingeniørvirksomhed har vi et særligt ansvar for at bidrage til uddannelse af næste generation af ingeniører.

Vi er bl.a. en del af Engineer The Future, der er en alliance af uddannelsessteder, organisationer og virksomheder, som sammen sætter fokus på danske ingeniører og på at styrke interessen for de tekniske og naturvidenskabelige fag. Og det har vist sig at give pote. Siden Engineer the Future startede, er optaget på de danske ingeniøruddannelser steget med 26 %.

Herudover står Atkins bag oplæg og virksomhedsbesøg for studerende, ligesom et stort antal studerende er tilknyttet som praktikanter, elever og studentermedhjælpere.

Respekt for miljøet

Igennem vores daglige virke arbejder vi for at sikre, at industri- og infrastrukturprojekter gennemføres miljømæssigt forsvarligt og overholder de miljømæssige krav. Vi hjælper med at kortlægge eventuelle miljøproblemer, og vi anbefaler og udvikler fremtidssikrede løsninger. Inden for miljøledelse er Atkins Danmark certificeret i henhold til ISO 14001:2004.

Igennem efterhånden mange år har Atkins haft stor fokus på den globale klimaudfordring, og hvad vi med vores viden og erfaring kan gøre for at mindske udledningen af CO2 og ruste os til en fremtid, hvor infrastrukturen skal være konstrueret til de nye klimaforhold.

Læs mere om Atkins’ tilgang til bæredygtighed

Angles

Læs Angles

I vores online nyhedsmedie, Angles, kan du læse aktuelle analyser, som berører udviklingen af fremtidens samfund.

>Læs angles
Atkins i Ørestad

Om Atkins

Her finder du forskellig fakta og nøgletal for Atkins i Danmark.

>Læs mere
Atkins

Vores nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev kan du læse om nye tendenser og perspektiver, som vil præge udviklingen af fremtidens infrastruktur.

>Tilmeld dig her
Kystsikring

Miljø og klima

Læs om vores arbejde inden for miljø, klima og vand.

>Miljørådgivning
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok