Menu
banegaard1

Vores historie

I dag er Atkins en del af SNC-Lavalin Group med mere en 50.000 ansatte. Vi samarbejder på tværs af grænser og fagområder med det fælles formål at skabe holdbare løsninger, der beriger menneskers tilværelse. For SNC-Lavalin går historien over hundrede år tilbage, mens den for Atkins Danmark tog sin begyndelse i 2001.

 

I juli 2001 etablerede Atkins sig i Danmark ved opkøbet af Banestyrelsen Rådgivning. Således blev Atkins Danmark A/S datterselskab af WS Atkins plc.

Allerede i november samme år blev Atkins Sverige AB etableret som datterselskab til Atkins Danmark, og i 2009 kom Atkins Norge til.

I 2010 overtog Atkins Danmark det danske rådgivende ingeniørfirma Gimsing & Madsen med speciale inden for broer og konstruktioner, og i 2015 købte Atkins det norske rådgiverfirma Terramar AS med speciale i projektledelse.

I Skandinavien er vi i dag over 1000 kolleger med kernekompetencer inden for baner, broer og konstruktioner, vej, miljø, trafik- og byplanlægning, arkitektur, energi, GIS og IT, risk management, projektledelse og bygherrerådgivning.

Den 3. juli 2017 blev Atkins del af SNC-Lavalin.

Video

Atkins film

Hvordan lærer vi af fortiden for at kunne forme fremtidens samfund.

>Se film
Nyheder

Nyheder

Her finder du de seneste nyheder fra Atkins i Danmark.

>Læs nyheder
metrotog

Vores projekter

Se et udvalg af vores aktuelle projekter.

>Se vores projekter
Atkins SNC-Lavalin

Del af SNC-Lavalin

Sådan begyndte den fælles historie for SNC-Lavalin og Atkins.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok