Menu

Den moderne jernbane er en sikker, effektiv og miljørigtig transportform, som bringer mennesker og landsdele tættere sammen. I Atkins er vi et stort og fagligt bredt hold baneeksperter, der har den viden og erfaring, det kræver at rådgive om alle facetter af et baneprojekt.

 

Hver eneste dag sætter vi vores tydelige spor på udviklingen af det danske banenet. Uanset om det er højhastighedsbaner, traditionelle regional- og lokalbaner, metrosystemer eller letbaner, så har vi den viden og erfaring, det kræver at rådgive om alle facetter af baneprojektet – i samtlige faser og inden for alle banetekniske discipliner.

Vores store ekspertise på baneområdet muliggør, at vi kan tænke ud af boksen og levere de innovative løsninger, vores kunder efterspørger. Vi er med til at realisere nogle af tidens største og mest komplicerede baneprojekter såsom etablering af den nye bane København – Ringsted og Signalprogrammet – sideløbende med et bredt udvalg af andre baneopgaver, der kræver den helt rigtige specialviden.

På globalt plan er vi over 4.000 jernbanerådgivere, der leverer ekspertise til nogle af verdens mest avancerede transportsystemer.

oerestadtog1

Baneprojekter

Vi er med til at realisere tidens mange spændende baneprojekter.

>Læs mere
20160909 Angles electrification image

Bane internationalt

Læs om vores internationale projekter, artikler m.m. på baneområdet.

>Rail
Mød nogle af de kolleger, der arbejder på fremtidens baneprojekter.

Høj faglighed

Mød nogle af kollegerne, der arbejder på fremtidens baneprojekter.

>Se video
Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se ledige jobs
Johan Stranddorf

Kontakt

Johan Stranddorf
Direktør, Transportation Systems

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok