Menu
Rådgiver, Atkins

Ibrugtagning

Vi har markedets største erfaring med ibrugtagning af jernbanetekniske anlæg, og vi kender både de tekniske grænseflader og områdets leverandører. Med vores specialister på stedet kan vi finde de sikkerhedsmæssigt mulige løsninger og med det samme implementere dem i samarbejde med byggeledelsen – for således at sikre tog til tiden.

Det team, som kunden ønsker til det specifikke projekt, udlåner vi som ressource. For at sikre en ensartet ydelse til bygherren, ledes teamet af en erfaren projektleder fra vores afdeling for Projekt- og byggeledelse i Atkins.

Sikringsanlæg

Vi har et erfarent team af specialister, der kan varetage de forskellige roller ved ibrugtagning af sikringstekniske anlæg såsom ibrugtagningsansvarlig, ibrugtagningsleder, afprøvningsleder, konstruktør og validator på stedet.

Vi kan deltage i hele processen fra planlægning til den endelige tillysning, herunder bidrage til planlægningen (drejebog), arbejdsplaner, sikkerhedsplan og validering.

Fjernstyring

Når der skal ændres i fjernstyringsanlæg, kan vi hjælpe med afprøvningsopgaver gennem massetest og tillysning. Vi kan varetage rollerne som bygherrerådgiver i forbindelse med planlægning af testen og afprøvningsleder ved selve testen. Under testen kan vi endvidere stille med afprøvningsfolk til sikringsanlæggene.

Køreledningsanlæg

Når en bygherre eller driftsleder skal sætte køreledningsanlæg i drift, kan vi assistere – fx med at deltage i planlægningen af idriftsættelsen, den elektriske afprøvning, deltage i kontrolkørsel og indhente dokumentation.

Inden køreledningsanlægget kan afprøves og sættes i drift, kan vi gennemgå anlægget, så eventuelle fejl kan rettes, og processen frem imod den endelige overdragelse til drift forløber så gnidningsfrit som muligt.

oerestadtog1

Baneprojekter

Vi er med til at realisere tidens mange spændende baneprojekter. Her er nogle af dem.

>Læs mere
20160909 Angles electrification image

Bane internationalt

Læs om vores internationale projekter, artikler m.m. på baneområdet.

>Rail
København - Ringsted banen

Bane, kort fortalt

Det laver vi på jernbaneområdet.

>Hent faktaarktet Bane, Kort fortalt
Henrik Sardal

Kontakt

Henrik Sardal
Afdelingschef, Project Delivery

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok