Menu

Fra vores kunder i banebranchen oplever vi stor interesse for undervisning i discipliner inden for jernbaneteknik. På områderne sporteknik, sikringsteknik og kørestrøm udbyder vi en række kursusforløb, der tilrettelægges både som generelle grundkurser inden for de enkelte fagområder og som temakurser, hvor vi tager afgrænsede emner op.

 

Kurserne henvender sig til alle, der i det daglige arbejder ved banen; det kan være hos infrastrukturejere eller entreprenører. Målsætningen er at give kursusdeltagerne en praktisk og anvendelig viden om deres arbejde med fornyelse og vedligeholdelse af infrastruktur, samtidig med at de opnår den nødvendige teoretiske viden om baggrunden for det arbejde, der udføres.

Undervisningen forløber som holdundervisning med praktiske øvelser og besigtigelse i marken, men skræddersys herudover efter kundens ønsker og behov. Efter gennemført kursus modtager deltagerne et kursusbevis.

sporskifte1

Bane

Læs om vores banerådgivning.

>Bane
Peter Skrubbeltrang, Atkins

Kontakt

Peter Lassen Skrubbeltrang
Afdelingschef, Signal

>Kontakt
Jacob Bech Nicolaisen

Kontakt

Jacob Bech Nicolaisen
Afdelingschef, Spor og Anlæg

>Kontakt
Rune Manique

Kontakt

Rune Manique
Afdelingschef, Power

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok