Menu
bro4

Broer og konstruktioner

Atkins er en af landets førende brorådgivere. Blandt de største projekter, vi har været involveret i, er udformningen af Øresundsbroen og Danmarks længste og højeste dalbro over Funder Ådal.

 

Vi har mange års erfaring med design, 3D-projektering, tilsyn, byggeledelse samt drift og vedligeholdelse af broer – ligesom vi har stor ekspertise inden for andre konstruktionstyper såsom faunapassager, spildevands- og stilladskonstruktioner.

Vores specialviden inden for design og vedligeholdelse af broer og bærende konstruktioner udnytter vi i mange forskellige sammenhænge inden for både anlæg og infrastruktur. Vi deltager løbende i udviklingsprojekter, bl.a. om anvendelser af aluminium, nye betontyper til brobygning og nye, omkostningseffektive metoder til konstruktionsovervågning.

Mange broprojekter gennemfører vi i totalentreprise i tæt og konstruktivt samarbejde med vores totalentreprenør-partnere.

Digital Image Correlation er en innovativ, kontaktløs måleteknik, som gør det muligt at indsamle præcise data om konstruktioners tilstand – på en billigere, hurtigere og sikker måde.

Smart overvågning

Se, hvordan vi arbejder med intelligent overvågning af infrastruktur.

>Se video
bro5

Broprojekter

Vi løser mange forskellige bro- og konstruktionsopgaver.

>Læs mere
cvs

Kontakt

Christian von Scholten
Afdelingschef,
Broer og Konstruktioner, Øst

>Kontakt
fw

Kontakt

Frederik Birkedal Wagner
Afdelingschef,
Broer og Konstruktioner, Vest

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok