Menu
Broer København - Ringsted

Broprojektering

Vi løser alle typer og størrelser af broprojekter – stibroer, faunapassager, vejbroer, banebroer og tunneler.

 

Vi har stor faglig indsigt og mange års erfaring med design, projektering i 3D, tilsyn, byggeledelse samt drift og vedligeholdelse af broer. Vi benytter den nyeste viden og teknologi, og vi arbejder aktivt for at finde nye metoder, der kan gøre arbejdet med projektering, tilsyn og vedligehold af broer mere sikker og effektiv. Avancerede beregninger og simuleringer er en vigtig del af projekteringsfasen, hvilket i kombination med stor faglig viden og kreativitet sikrer projekter af meget høj kvalitet.

I mange infrastrukturprojekter indgår forskellige tekniske fagområder. I Atkins leverer vi totalløsninger, så i broopgaver bidrager vi ofte også med kompetencer inden for fx bane og vej. Samtidig har vi et stort internationalt bagland af broeksperter, som kan tilføre specialviden og ekstra ressourcer til de helt store opgaver.

Broer10_20160714

Fagtilsyn

Når en bygherre skal sikre, at et anlæg udføres som projekteret, er et professionelt fagtilsyn en god investering.

>Læs mere
Job, SNC-Lavalin Atkins

Broprojekter

Vi løser mange forskellige bro- og konstruktionsopgaver.

>Læs mere
Spørg mig om design, drift og vedligehold af broer –  Frederik Birkedal Wagner

Kontakt

Frederik Birkedal Wagner
Afdelingschef
Broer og Konstruktioner

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok