Menu
Storebaelt

Drift og vedligehold

Vedligehold af broer er for mange bygværksejere et område, der let glemmes i en travl hverdag. Konsekvensen kan blive både uforudsete og dyre reparationer, der kan undgås, hvis broerne bliver systematisk efterset og vedligeholdt.

 
Vi har stor faglig indsigt og erfaring med eftersyn, tilstandsvurdering og reparationer af broer, tunneler, rensningsanlæg og større betonkonstruktioner (eksempelvis parkeringshuse). Men vores tekniske viden kan bruges til mange andre opgavetyper. Vi udarbejder gerne uforpligtende forslag tilpasset jeres konkrete ønsker og behov.

Vi tilbyder at planlægge og udarbejde færdige koncepter til systematisk styring af drift- og vedligeholdelsesaktiviteter med henblik på at sikre en optimal udnyttelse af driftsbudgetter for broer, parkeringshuse, altaner og andre konstruktioner. Sådanne koncepter sikrer, at større reparationer kan planlægges og indarbejdes i god tid, før arbejdet skal udføres.

I hovedtræk omfatter arbejdet typisk følgende aktiviteter:

  • Løbende eftersyn
  • General- og særeftersyn
  • Prioritering og planlægning af fremtidig vedligehold og reparation
  • Bæreevnevurdering af eksisterende bygværker
  • Udarbejdelse af driftsbudgetter
  • Udarbejdelse af reparationsprojekter
  • Instruktion af bygherrens drifts- og vedligeholdelsespersonale.
Digital Image Correlation er en innovativ, kontaktløs måleteknik, som gør det muligt at indsamle præcise data om konstruktioners tilstand – på en billigere, hurtigere og sikker måde.

Smart overvågning

Se, hvordan vi arbejder med intelligent overvågning af infrastruktur.

>Se video
Rådgivning til din kommune

Kommune

Vi giver et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Se mere
Job, SNC-Lavalin Atkins

Broprojekter

Vi løser mange forskellige bro- og konstruktionsopgaver.

>Læs mere
Spørg mig om design, drift og vedligehold af broer –  Frederik Birkedal Wagner

Kontakt

Frederik Birkedal Wagner
Afdelingschef
Broer og Konstruktioner

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok