Menu
Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Som bygherrerådgivere er vi bygherrens tætte sparringspartner fra projektets spæde start til endelig realisering. Vi sætter pris på det tætte professionelle samarbejde og har en involverende ledelsesstil, som vi mener, giver de bedste resultater. 

 

Med hele vores tekniske værktøjskasse i baghånden har vi en helhedsorienteret tilgang til projekterne, og vi understøtter projektfremdriften med fokus på procesoptimering og økonomi. Vi har stor erfaring fra de mindste til de helt store anlægsprojekter – lige fra flytning af firben til strategisk transport- og infrastrukturrådgivning til OL i London 2012.

Vi kan tilbyde en bred vifte af højt kvalificerede rådgivere, som kan styre planlægning, projektering og implementering af løsninger, så tid, kvalitet og økonomi er på plads.

bro5

Broprojekter

Vi løser mange forskellige bro- og konstruktionsopgaver.

>Læs mere
oerestadtog1

Baneprojekter

Vi er med til at realisere tidens mange spændende baneprojekter.

>Læs mere
Anders Kaas

Kontakt

Anders Kaas
Afdelingschef,
Transport, Environment and Design

>Kontakt
Henrik Sardal

Kontakt

Henrik Sardal
Afdelingschef, Projekt- og Byggeledelse

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok