Menu
cFlow, Atkins

cFlow – effektiv digital sagsbehandling

En samlet digital platform der giver overblik over sagsbehandlingen

Med cFlow samles sagsbehandlingen ét sted, hvor medarbejdere nemt kan tilgå og arbejde med deres specifikke sager. Platformen giver et nemt overblik over sagsbehandlingen, både for den individuelle medarbejder og for ansvarlige, administratorer og ledelse. Således får dine medarbejdere den samme brugeroplevelse og indgang til sagsflowet på tværs af enheder. Det gør det nemt at udføre de daglige opgaver, uanset om de er på kontoret eller på farten.

Hjælper med at organisere, styre og dokumentere din sagsbehandling

cFlow understøtter opsætning af flere forskellige sagsbehandlingsflows i ét og samme system. Her kan processer og sagsbehandlingsaktiviteter opstilles og dokumenteres og ændres løbende for at tilpasse arbejdsgangene til virksomhedens skiftende behov. Alle arbejdsgange og workflows gemmes i systemet med fuld historik. På den måde kan både nuværende, men også tidligere arbejdsgange hurtigt dokumenteres.


Bygget i moduler – parat til indflytning

cFlow understøtter en lang række forskellige sagsbehandlingsprocesser – både automatisk og manuelt.

Løsningen opsættes og tilpasses til at understøtte netop de arbejdsgange og de aktiviteter, din virksomhed har behov for.

cFlow konfigureres let vha. en webbaseret administrationsportal. Det betyder, at du efterhånden, som jeres behov ændrer sig, nemt kan tilpasse eller udvide løsningen, uanset om den hostes i skyen eller på egne servere. Atkins hjælper med at afklaring, konfigurering og integration af løsningen i dit eget sagsbehandlingsmiljø.

cFlow kan anskaffes under SKI’s rammeaftale 02.18

cFlow Grundmodul, Atkins

Grundmodul

cFlow’s grundmodul indeholder forretningsmæssige funktioner til at digitalisere og understøtte processer og arbejdsgange.

>Læs mere
cFlow Tillægsmoduler

Tillægsmoduler

cFlow er opbygget i moduler, som understøtter en lang række forskellige sagsbehandlingsprocesser, så I kan få en løsning tilpasset behov.

>Læs mere
Realisering af cFlow

Realisering

Processen gennemføres i et agilt setup med klare og veldefinerede forløb.

>Læs mere
Johan Hartnack

Kontakt

Johan Hartnack
Afdelingschef, GIS & IT

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok