Menu

Uanset om du søger en professionel rådgiver til at løse dine projekter eller en arbejdsplads med plads til udfoldelse af dine evner og ambitioner, så kan Atkins tilbyde et lokalt team og et globalt netværk af eksperter inden for olie og gas og vindenergi.

 

Gennem de seneste 40 år har Atkins leveret rådgivning til de helt store olieselskaber om hele spektret af onshore- og offshore-aktiver, optimering af sikkerhed, forbrug og produktion. Vi arbejder dagligt sammen med kolleger i hele verden. Derfor kan vi tilbyde en stor faglig bredde, dyb ekspertviden og innovativ rådgivning.

Fleksibilitet og mobilitet er vigtigt for os. Vores ingeniører kan arbejde fra kontoret i Esbjerg, på en platform i Nordsøen eller i Perth i Australien. Vi samler det team, der skal til for at løse en opgave i den tid og kvalitet, kunden efterspørger.

På energiområdet er vores rådgivere primært lokaliserede på kontorer i Aberdeen, Doha, Dubai, Esbjerg, Glasgow, Houston, København, London, Perth, Shanghai og Sharjah.

Energi

Bred energirådgivning

Over hele verden løser vi opgaver inden for produktion, transmission og distribution af elektricitet, olie og gas, kernekraft og vedvarende energi.

>Energy
Angles

Beyond engineering

Læs aktuelle analyser af emner, der berører udviklingen af fremtidens samfund.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok