Menu
Young businessman using smartphone in the urban environment The man is casually dressed and wears sunglasses, earphones and carries black briefcase hung on shoulder.

Systemudvikling

Vores kernekompetence er geografiske informationssystemer (GIS), og inden for dette domæne leverer vi kvalitetsløsninger til en lang række private og offentlige kunder.

 

Vi udvikler både simple kortvisningsløsninger, som kan integreres på hjemmesider, og avancerede løsninger med udvikling og opsætning af eksempelvis administration, brugergrænseflader og drift. Vi har medarbejdere, som er specialiserede inden for design og usability og kan derfor tilpasse GIS til den konkrete kontekst, samtidig med at brugervenligheden er i top.

I vores softwareudvikling har vi altid fokus på:

  • En enkel og vedligeholdelsesvenlig arkitektur
  • Højtydende og stabil platform
  • Basering på åbne standarder, herunder OGC
  • Moderne, standardiserede og udbredte teknologier.

I Atkins har vi en uafhængig tilgang til teknologivurderinger. Fokus er derfor altid rettet mod den arkitektur og teknologi, der tjener kunden bedst.

Kategori_projekter_GISogIT

GIS og it-projekter

Vi løser et bredt udvalg af GIS og IT-projekter i Danmark og internationalt.

>Læs mere
Digitale Services, Atkins

Digitale services

Vores digitale services kan sammensættes og skræddersyes efter jeres behov.

>Læs mere
Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se jobs
Johan Hartnack

Kontakt

Johan Hartnack
Afdelingschef, GIS & IT

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok