Menu

Klimaforandringer er efterhånden bredt accepteret som én af de største udfordringer, verden står overfor. I Danmark får det ændrede klima konsekvenser for vores infrastruktur, byggeri og anlæg, kloakering og kyster.

 

Vores klimarådgivning handler ikke kun om at tilpasse sig de ændrede forhold, men også om at bidrage med løsninger der reducerer de påvirkninger, der er kilde til problemerne.

Som en af verdens mest respekterede rådgivningsvirksomheder har Atkins et ansvar for at være med til at skabe en bedre verden. Det gør vi ved at udtænke og integrere intelligente løsninger i vores rådgivning, således at vores kunders CO2-udledning reduceres, og projekterne tilpasses fremtidens klima.

Skybrudspark i Scandiagade

Skybrudspark

Et innovativt skybrudsprojekt i Københavns Sydhavn sikrer beboerne mod vand i kælderen og slår et slag for biodiversiteten med over 120 forskellige planter.

>Læs mere
Anette Marqvardsen

Kontakt

Anette Marqvardsen
Afdelingschef,
Miljø, vand og landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok