Menu
Byggeri_02_20161025

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri er fremtiden. Byggebranchen efterspørger i stadig stigende omfang rådgivning i bæredygtigt og resurseeffektivt byggeri – ikke kun for klimaets skyld, men også for at sikre konkurrencedygtighed.

 

I Atkins rådgiver vi om, hvordan udledning af CO2 kan reduceres allerede i design- og projekteringsfasen, og hvordan materialevalget kan sikre et bæredygtigt byggeri.

I en byggeproces går tingene ofte hurtigt. I forhold til bæredygtighed er det vigtigt at vide, hvor i processen fra design til udførelse det samlede klimaregnskab kan påvirkes. I Atkins tilbyder vi livscyklusvurdering (LCA), udregning af totaløkonomi (LCC), rådgivning i materialevalg samt udarbejdelse af dokumentation. Vi kan endvidere beregne anlægsprojekters samlede CO2-udledning og opstille CO2-regnskaber, som kan danne grundlag for både kort- og langsigtede reduktionsmål i CO2-udledningen.

Arkitektur

Byggeri

Som arkitekter er vores fornemste opgave er at sikre sammenhæng og helhed i projekterne.

>Læs mere
Anette Marqvardsen

Kontakt

Anette Marqvardsen
Afdelingschef,
Miljø, vand og landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok