Menu
Byggeri_20161025

CO2-beregner

I Atkins har vi udviklet et værktøj, som kan beregne anlægsprojekters samlede CO2-udledning. Det kan medregne alt fra de enkelte materialers CO2-belastning til udledningen over hele anlæggets levetid og kan foreslå alternative løsninger og materialer, som forårsager mindre CO2-udledning.

 

Vi kalder CO2-beregneren ”Carbon Critical Knowledgebase”. Den er blevet til som led i Atkins’ ambitiøse klimastrategi ”Carbon Critical Design”, hvor målsætningen er at medtænke og integrere reduktion af CO2 og drivhusgasser i alle dele af rådgivningskæden og i samtlige løsninger, vi tilbyder vores kunder.

På lokalt og globalt plan har Atkins været involveret i meget betydelige anlægsprojekter som fx Cityringen i København, forberedelserne til OL i London 2012 og design af Light House i Dubai – der alle er anlæg, som er designet efter Atkins Carbon Critical Design-strategi.

Biologiske undersøgelser og erstatningsnatur

Miljøprojekter

Vi sikrer, at infrastrukturprojekter gennemføres miljømæssigt forsvarligt.

>Læs mere
Anette Marqvardsen

Kontakt

Anette Marqvardsen
Afdelingschef,
Miljø, vand og landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok