Menu
KLima04_20161025

Livscyklusvurdering

Atkins tilbyder livscyklusvurdering (LCA), som er en metode til at vurdere, hvilke potentielle miljø- og klimapåvirkninger samt ressourceforbrug der er knyttet til et produkt eller en service.

 

Ved en nærmere LCA-vurdering kan det vise sig, at der er stor forskel mellem miljøpåvirkningerne på to tilsyneladende ens materialer. Omvendt kan en nærmere LCA-vurdering også vise, at to vidt forskellige materialer kan være miljømæssigt lige gode/dårlige. Ved at gennemføre en LCA-vurdering er det nemmere at træffe det bedste miljørigtige valg, som til tider også kan vise sig at være det økonomisk mest fordelagtige.

Ved at se et projekt i et livscyklusperspektiv sikrer vi vores kunder, at miljøindsatsen koncentreres, hvor det giver størst mulig gevinst – både for klimaet og på bundlinjen.

Biologiske undersøgelser og erstatningsnatur

Miljøprojekter

Vi sikrer, at infrastrukturprojekter gennemføres miljømæssigt forsvarligt.

>Læs mere
Anette Marqvardsen

Kontakt

Anette Marqvardsen
Afdelingschef,
Miljø, vand og landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok