Menu
Ekspropriation Atkins

Byggeledelse

God byggeledelse er afgørende for optimal udførelse af de større og komplicerede infrastrukturprojekter såvel som de mindre enkeltstående projekter. I Aktins tilbyder vi byggeledelse til store multidisciplinære projekter i relation til nyanlæg, moderniseringer og reinvesteringer med tilhørende planlægning, ledelse og driftsoplæg, men også til de mindre projekter.

 

Endvidere assisterer vi i forbindelse med projektplanlægning, fagtilsyn, projektøkonomi, projektadministration, kvalitetssikring, arbejdsmiljøkoordinering og aftaleindgåelse i relation til entreprenører og leverandører samt ledelse af ibrugtagning og tilsyn.

Specialiseret i tværfaglige projekter

I Atkins har vi en særskilt afdeling, der fungerer som kompetencecenter for projekt- og byggeledelse bestående af projektledere, -chefer, -assistenter og byggeledere. Vores projekt- og byggeledere er specialiseret i at lede tværfaglige projekter; fra mindre studier til de største anlægsprojekter. De har stor erfaring i at skabe og lede samarbejdsprocesser på tværs af grænseflader mellem kunden og de tekniske bidragsydere.

Alle projekter bliver udarbejdet i henhold til Atkins Danmarks ISO-certificerede kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem eller det af kunden ønskede system.

Henrik Sardal

Kontakt

Henrik Sardal
Afdelingschef, Project Delivery

>Kontakt
Richardt Brixen

Kontakt

Richardt Brixen
Afdelingschef, Project Delivery

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok