Menu
Projektorganisering og udbud

Projektorganisering og udbud

Atkins søger altid at medvirke i opgaverne på et så tidligt tidspunkt som muligt – det er ofte i programmeringsprocessen og behovsafdækningen, at de helt store og gode idéer fødes og derfra skal viderebearbejdes.   

 

Vi anser udbudsrådgivning som en af vores kernekompetencer. Vi fokuserer meget på en praktisk håndtering af udbudsregler og -processer, idet gennemførelse af udbudsforretninger er en meget kompleks opgave.

Der er mange muligheder for at begå fodfejl i en udbudsforretning, men også mange muligheder for at optimere udbuddet. Man kan få den helt rigtige løsning gennem eksempelvis at føre en markedsdialog forud for den egentlige tilbudsindhentning. Der er også mange muligheder i at gennemføre udbuddet i en konkurrencepræget dialog eller som udbud med forhandling osv.

Vi kan rådgive i netop den udbudsform, der vil være den bedste for at opnå den helt optimale løsning for projektet. Vi kan udarbejde udbudsstrategier for udbuddene, udforme udbudsmaterialet, gennemføre udbuddet og evaluere de indkomne løsninger og bistå under kontraheringen. Bygherrerådgivningen omfatter ofte bistand under projektets tilblivelse med bygherre-/fagtilsyn, for at sikre at I som kunde efterfølgende får den aftalte ydelse.

Vi har erfaringer for gennemførelse af de mange forskellige udbudsformer efter både Udbuds- og Tilbudslov samt projektkonkurrencer nationalt og internationalt, ligesom vi har bistået vores kunder ved udbud af komplekse OPP/OPS-projekter med teknisk, finansiel og juridisk viden under projekternes tilblivelse og udførelse.

Job, SNC-Lavalin Atkins

Bygherrerådgivning

Henrik Sardal

Kontakt

Henrik Sardal
Afdelingschef, Project Delivery

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok