Menu
arkitektur2

Byggeri

Som en del af vores multidisciplinære infrastrukturopgaver bidrager vores arkitekter med fysisk planlægning og design.

 

Vores arkitekters fornemste opgave er at sikre sammenhæng og helhed i projekterne – og støtte og fastholde de tekniske fagdiscipliner i forhold til denne helhed. Som arkitekter arbejder vi med branchens værktøjer og standarder, men har særligt fokus på oplevelse, kvalitet, bygbarhed, brugervenlighed, sikkerhed og bæredygtighed. Vi arbejder rutineret med 3D, CAD og BIM, og vi ved, at høj kvalitet kræver disciplin i arbejdet med CAD.

Anlægs-, landskabs- og byrumsdesign

Vores opgaver og kompetencer dækker strategiske beslutninger om fysisk planlægning, disponering og placering af anlæg samt relationen til omkringliggende by og landskab. Vi arbejder med større landskabsdesignprojekter, der i sig selv bidrager til at knytte bygninger eller anlæg til eksisterende by, infrastruktur og landskab, og som står som identitetsskabende bypladser, gaderum, haveanlæg, stationspladser, virksomhedsarealer m.m.

Endvidere har vi meget stor erfaring med disponering af stationer, hvor vi varetager aptering, belysning, information og wayfinding, tilgængelighed og universelt design samt befæstelser og detaljer.

Bygninger og konstruktioner

I tilknytning til anlægsprojekter varetager vi design af relaterede bygninger og konstruktioner. Det kan være alt fra stationsmøblering, støjskærme og rækværker over teknikhuse, elevatorer og lignende til større værksteds- eller service- og kontrolfaciliteter samt design af broer.

fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Rådgivning til din kommune

Kommune

Vi giver et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Se mere
Planlægning og arkitektur , Atkins

Kontakt

Rikke Hedegaard Jeppesen
Gruppeleder, Planlægning og arkitektur

>Kontakt
Atkins

Vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok