Menu
Cykler i morgendis

Cykelrådgivning

Atkins arbejder mod mere og bedre trafik. Vi har stor indsigt i grøn mobilitet og stræber efter altid at være på forkant med nye metoder og løsninger – også når det gælder transport på to hjul.

 

Atkins på to hjul

I disse år står de store byer i Danmark og rundt om i verden over for massive udfordringer i form af trængselsproblemer og klimaforandringer. Det er gode argumenter for at tænke nyt og prioritere bæredygtige transportformer. En oplagt løsning er at øge cykeltrafikken, men hvis flere skal cykle, er det nødvendigt med en målrettet indsats.

Atkins kan udarbejde strategier med initiativer, der gør cyklen til et reelt og attraktivt alternativ til bilen og til en naturlig medspiller for den kollektive trafik. Vi tilbyder totalrådgivning med en bred vifte af tiltag lige fra cykelvenlige veje og byrum til cykelparkering og innovative løsninger, som altid tilpasses den konkrete kontekst og problematik.

Sikkerhed, fremkommelighed og komfort

Vi arbejder ud fra en holdning om, at en cykelindsats i høj grad skal sigte mod at få flere til at cykle – til gavn for miljøet, folkesundheden og ikke mindst kvaliteten af byens rum. I den forbindelse er sikkerhed, fremkommelighed og komfort centrale aspekter for måden, hvorpå vi sikrer de optimale forhold for byens cyklister.

Når vi taler cyklisme, er Danmark allerede godt placeret på verdenskortet. I Atkins har vi desuden fokus på adfærdspåvirkning og imageskabende planlægning, som skal gøre det endnu mere attraktivt at cykle. Vi ved, hvordan man markedsfører cyklisme, og hvad der skal til for at gøre det nemmere og sjovere at være cyklist.

Vi kan hjælpe med rådgivning, oplæg, kurser og workshops inden for:

  • Strategisk planlægning
  • Fysisk planlægning
  • Mobilitet og fremkommelighed
  • Handlingsplaner
  • Bycykelplanlægning
  • Idé- og konceptudvikling
  • Proceshåndtering / facilitering
  • Imageskabende cykelplanlægning.
fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Nyheder

Trafik- og byudvikling

Læs om, hvad vi laver inden for trafik- og byudvikling.

>Trafik- og byudvikling
Veje Atkins

Vejprojekter

Vi har erfaring fra et bredt udsnit af danske vej- og anlægsprojekter.

>Læs mere
Ute Stemmann

Kontakt

Ute Stemmann
Gruppeleder, Planlægning og arkitektur

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok