Menu

Fysisk planlægning og bydesign

Som en del af Atkins’ multidisciplinære planlægningsprojekter kan vores arkitektteam bidrage med overblik, analyser og løsningsmodeller.

 

Vi har stor erfaring med at favne, koordinere og tilrettelægge hele processen omkring byplanlægning og -udvikling. Desuden bidrager vi i forbindelse med fx klimasikringsprojekter, trafikterminaler og parkeringsanlæg. I samarbejde med vores trafikplanlæggere, økonomer, miljøeksperter og andre faggrupper, når vi frem til den mest optimale løsning, og resultatet kommunikerer vi på en måde, der er målrettet de relevante modtagere.

Når en opgaves kompleksitet er stor, kalder det på en grundig analyse af kontekst, anvendelse og flow samt eksisterende og fremtidige forudsætninger, så de muligheder, der på den mest simple måde løser alles behov, afdækkes. Vi bruger godt prøvede metoder til at komme frem til en optimal løsning for det individuelle projekt, herunder skitsering, behovspyramider og tværfaglige workshops, hvor løsningerne udfordres.

Masterplaner

Atkins er en seriøs aktør inden for masterplanning. Vi trækker på vores internationale designteam, som leverer rådgivning til prisvindende masterplaner og urban designs verden over.

Vores evne til og mulighed for at arbejde multidisciplinært muliggør projekter, hvor de økonomiske, sociale, fysiske og miljømæssige aspekter er fuldt integrerede og indbyrdes afstemt. Vi har ry for at levere innovativ, funktionel, objektiv og uafhængig rådgivning. Projekter bliver løst fra planlægningsfasen, over de første studier til udførsel og implementering. Vores kunder kommer fra den offentlige og private sektor, og vi arbejder i alle skalatrin, fra et enkelt gadekryds, over bebyggelsesplaner til bydele og metropolers infrastruktur og strategiske udvikling.

Resultaterne udspringer af rumlige og æstetiske visioner parret med et grundigt og systematisk arbejde med forudsætninger og muligheder samt en indgående forståelse af markedsforudsætninger. Vi ønsker at skabe byer og bymiljøer, der får det bedst mulige ud af de eksisterende kvaliteter og samtidig introducerer ny dynamik, så der opstår basis for udvikling og investering.

VVM

I forbindelse med VVM og lignende forundersøgelser bidrager vi med vurderinger af arkitektoniske, bymæssige og landskabelige konsekvenser. Ligeledes forestår vi udarbejdelse af visualiseringer, som beskriver konsekvenser for de eksisterende miljøer.

fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Rådgivning til din kommune

Kommune

Vi giver et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Se mere
Planlægning og arkitektur , Atkins

Kontakt

Rikke Hedegaard Jeppesen
Gruppeleder, Planlægning og arkitektur

>Kontakt
Atkins

Vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok