Menu
arkitektur1

Indretning

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at afdække og opfylde jeres behov og ønsker. Har I fx et kontormiljø, som I ønsker at forny og vitalisere, måske skabe en mere fordrende og produktiv stemning gennem en ny måde at være organiseret på – eller er I på udkig efter et nyt domicil og har brug for ekspertise til at vurdere og afdække muligheder og konse-
kvenser ved de mange valg, der ligger heri?

 
Vi assisterer jer i at træffe de rigtige valg, som kan gøre jeres omgivelser til et bedre, gladere, sundere og mere produktivt sted at være. Vi bidrager til, at jeres medarbejdere og kunder får en oplevelse af merværdi i form af styrket brand og identitet samt bedre interne og eksterne relationer.

Sådan arbejder vi:

  • Due diligence handler om at tage de rette forholdsregler, inden man kaster sig ud i de ofte store økonomiske og personlige omkostninger, der er ved at lave om på det fysiske miljø. Vi faciliterer de processer, der er grundlaget for en succesfuld forandring.
  • Vi ser på de muligheder, der er i bygninger og rum. Vi udnytter og forstærker de indbyggede faciliteter for at skabe et fremtidssikret og fleksibelt inventar, som er rammen om den videre indretning og møblering.
  • Ved at organisere eksisterende, nyindkøbt eller specialdesignet møblering kan vi få det optimale ud af rammerne, sikre et optimalt flow, vidensdeling og interaktion, som effektivt bidrager til øget værdi for organisationen og den enkelte medarbejder.
  • Med en omfattende viden og interesse for produkter, materialer, overflader og farvesammensætning, giver vi indretningsopgaver et ekstra niveau af kvalitet, og vi designer den stemning og atmosfære, som bedst bidrager til velvære, produktivitet og image.
fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Byggeri

Arkitektur

Læs om vores design- og arkitekturprojekter rundt om i verden.

>Læs mere
Nyheder Atkins

Læs Angles

I vores online nyhedsmedie, Angles, kan du læse aktuelle analyser, som berører udviklingen af fremtidens samfund.

>Læs angles
Cicilie Oxholm Zigler

Kontakt

Cicilie Oxholm Zigler
Gruppeleder, Arkitektur

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok