Menu
Landskabs- og byarkitektur

Landskabs- og byarkitektur

Anlæg, landskab og by

Til dedikerede designprojekter og som en del af vores multidisciplinære infrastrukturopgaver bidrager vores arkitekter med relateret anlægs-, landskabs- og bydesign. Vores opgaver og kompetencer dækker strategiske beslutninger om anlægsplanlægning og placering samt relationen til omkringliggende by og landskab.

Vi arbejder med større, omsluttende landskabsdesign, der i sig selv bidrager til at knytte bygninger eller anlæg til eksisterende by, infrastruktur og landskab som identitetsskabende bypladser, gaderum, haveanlæg, stationspladser, virksomhedsarealer m.m. Endvidere møblerer og apterer vi med opholds- og ventemøbler, belysning, information og wayfinding, tilgængelighed og universelt design samt belægninger og detaljer.

Mennesket i centrum

Vores målsætning er at skabe langsigtede, holdbare og fremtidssikrede løsninger, som med mennesket i centrum kan være elegante, behagelige og funktionelle steder, som løser og optimerer praktiske udfordringer og krav samt bidrager positivt til byer og landskaber.

Vi arbejder med branchens værktøjer og standarder, men har et særligt fokus på oplevelse, kvalitet, bygbarhed, brugervenlighed, sikkerhed og bæredygtighed.

Det er vigtigt for os at skabe de helt nære rammer, som omgiver os det meste af dagen. Det fysiske arbejdsmiljø påvirker vores humør og vores velbefindende, og det har stor indflydelse på, hvordan vi samarbejder. Det afspejler vores identitet og værdier, om det gælder medarbejdertilknytning eller corporate identity udadtil. I sidste ende er det en målbar størrelse i forholdt til, hvor godt en organisation fungerer og yder.

fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Rådgivning til din kommune

Kommune

Vi giver et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Se mere
Cykelrådgivning

Cykelrådgivning

Vi udarbejder strategier med initiativer, der gør cyklen til et reelt og attraktivt alternativ til bilen.

>Læs mere
Planlægning og arkitektur , Atkins

Kontakt

Rikke Hedegaard Jeppesen
Gruppeleder, Planlægning og arkitektur

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok