Menu
Ny Ellebjerg Station

Strategiske analyser

I Atkins er vi vant til at arbejde i et politisk styret miljø, hvor muligheder og begrænsninger nøje skal afsøges og dokumenteres med henblik på at finde de optimale løsninger.

 

Forud for større transportinfrastrukturinvesteringer er det nødvendigt at gennemføre strategiske analyser, som kan dokumentere projektets rentabilitet. Vi bistår med samfundsøkonomiske analyser, som på den ene side kapitaliserer de fordele som opnås, men som samtidig opgør investeringsbehovet baseret på statens nye metode for anlægsbudgettering.

Vi gennemfører en bred vifte af strategiske analyser, som fx omfatter store jernbaneinfrastrukturprojekter, letbanescreeninger, terminalanalyser samt nye driftsformer for operatører.

fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Atkins

Vores nyhedsbrev

passenger-connected

Passenger connected

Nu kan vi omskrive historien om rejsen – med passageren som hovedperson. Her har vi samlet en række eksperters bud på fremtiden set fra et passagerperspektiv.

>Hent magasinet
Ute Stemmann

Kontakt

Ute Stemmann
Gruppeleder, Planlægning og arkitektur

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok