Menu
Atkins

Trafikale analyser

I Atkins har vi mange års erfaring med trafikale analyser, både hvad angår anvendelsen af simuleringsværktøjer, men også når det gælder mere enkle analytiske metoder.

 

Typisk yder vi støtte i de indledende planlægningsfaser, hvor de trafikale fordele i form af køretidsreduktioner, kapacitetsforøgelser og/eller regularitetsforbedringer beregnes. Vi er dog også på banen i de senere projektfaser, når stadieplanerne skal udformes og vurderes med henblik på at opnå en tilfredsstillende trafikafvikling i anlægsfasen.

Vi opererer på hele det skandinaviske marked og har en bredt sammensat kundekreds bestående af ministerier, Trafikstyrelsen, statslige infrastrukturforvaltere, lokalbaner, operatører og kommuner.

Vi har et tæt samarbejde med tekniske universiteter i såvel Danmark som i udlandet og bidrager både til undervisningen og følger nøje forskning og udviklingen inden for fagområdet, bl.a. ved aktiv deltagelse på konferencer og seminarer.

fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Intelligent Mobility

Intelligent Mobility

Hvordan kan vi med teknologi, data og innovation gentænke vores infrastruktur?

>Læs mere
Rådgivning til din kommune

Kommune

Vi giver et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Se mere
Ute Stemmann

Kontakt

Ute Stemmann
Gruppeleder, Planlægning og arkitektur

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok