Menu

Vi yder kompetent og helhedsorienteret rådgivning til alle former for vej- og stiprojekter.

 

Et moderne vejnet skal efterleve nutidens krav til kapacitet, teknologi, kvalitet og økonomi – og ikke mindst hensynet til miljø, tilgængelighed og trafiksikkerhed. Disse elementer er kerneværdier for os, når vi i tæt samspil med kunder og samarbejdspartnere skaber fremtidssikrede løsninger – uanset om det gælder nyanlæg, ombygning eller vedligehold.

En stærk samarbejdspartner – uanset projektets størrelse

På vejområdet tilbyder rådgivning inden for alle faser af vejprojekter fra planlægning, projektering og tilsyn til drift og vedligehold.

De vej- og anlægsopgaver vi løser, er bl.a. for offentlige bygherrer, totalentreprenører og private bygherrer. Vi arbejder både med enkle og store komplekse projekter, hvor tidsfaktoren og opstilling af alternative løsningsmuligheder ofte er afgørende elementer.

På tværs af Atkins har vi et tæt tværfagligt samarbejde. Det betyder, at vi altid kan trække på et bredt netværk af faglig ekspertise, der sikrer vores kunder kvalitet og helhed i opgaveløsningen.

Veje Atkins

Vejprojekter

Vi har erfaring fra et bredt udsnit af danske vej- og anlægsprojekter.

>Læs mere
Cykelrådgivning

Cykelrådgivning

Vi udarbejder strategier med initiativer, der gør cyklen til et reelt og attraktivt alternativ til bilen.

>Læs mere
I folderen Nyt perspektiv på dit lokalområde kan du læse om vores rådgivning til landets kommuner og finde relevante kontaktpersoner i Atkins inden for de specifikke fagområder.

Kommuner

Læs denne folder om vores tværfaglige rådgivning til landets kommuner, og se, hvem du kan kontakte med spørgsmål, der relaterer til jeres lokalområde.

>Hent folder
io

Kontakt

Irene Strunge Ostenfeld
Afdelingschef,
Vej, Areal og Landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok