Menu
Landmaaling2016_01

Landmåling

Vi har en erfaren stab af landinspektører og landmålere med stor ekspertise i at løse komplekse opmålingsopgaver – hvor der stilles høje krav til detaljeringsgrad, nøjagtighed, dokumentation og specialviden.

 

Vi tilpasser vores landmålingsrutiner og hjælpeværktøjer til vores kunders individuelle behov, samtidig med at kvaliteten er i højsædet. Alt vores arbejde kvalitetssikrer vi efter de højeste standarder, og vores rutiner er ISO 9001-certificerede.

Vi løser opgaver med multi-totalstationer med indbygget laserscanningsfunktion, GPS-udstyr, digitale nivelleringsinstrumenter mv.

Blandt vores kernekompetencer er etablering af fikspunktsgrundlag, projekteringsgrundlag, projektafsætning, ledningsregistrering, tilsynsassistance, ’som udført’-dokumentation og kontrolmåling.

oerestadtog1

Baneprojekter

Vi er med til at realisere tidens mange spændende baneprojekter. Her er nogle af dem.

>Læs mere
Veje Atkins

Vejprojekter

Vi har erfaring fra et bredt udsnit af danske vej- og anlægsprojekter.

>Læs mere
Job, SNC-Lavalin Atkins

Broprojekter

Vi løser mange forskellige bro- og konstruktionsopgaver.

>Læs mere
Irene Strunge Ostenfeld

Kontakt

Irene Strunge Ostenfeld
Afdelingschef, Vej

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok