Menu
SNC-Lavalin Atkins

Vejprojektering

Vi beskæftiger os med både store og små vejprojekter, uanset om de er placeret i bynære områder eller i åbent land. Når vi arbejder med projektering af veje og stier, foregår det altid i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Vi har en bred erfaring inden for dimensionering af belægninger samt vurdering af belægningers tilstand, bæreevne, herunder vurdering af optimal fremtidig vedligeholdsindsats afhængig af trafik og økonomi.

Stor fagekspertise

Vi designer og projekterer alle typer vejanlæg ud fra de gældende vejregler. Vi leverer 3D-projektering i NovaPoint, InRoads/PowerCivil og MX. Til afklaring af køretøjers krav til plads og belægningsopbygning benytter vi AutoTurn og MMOPP. Herudover er trafiksikkerhed og tilgængelighed fokusområder, som vi tænker ind i alle vejprojektets faser, ligesom vi kan tilbyde revisioner på alle trin.

Rådgivning i alle projektfaser

Vi rådgiver i de forskellige projektfaser, lige fra idégrundlag til overdragelse af færdigt vejanlæg:

  • Forundersøgelser og VVM-undersøgelser
  • Planlægning, bygherrerådgivning og anlægsoverslag
  • Skitseprojektering, detailprojektering, udbudsmateriale og kontrahering
  • Tilsyn, byggeledelse, overdragelse til bygherre og garantieftersyn.

I de forskellige projektfaser kan vi bl.a. udføre:

  • Projektledelse, kvalitets- og miljøledelse
  • Teknisk optimerede løsninger inden for bl.a. afvanding, belægsdimensionering og materialevalg
  • Rådgivning om emner som trafiksikkerhed, tilgængelighed og vejmyndighedsopgaver i henhold til vejloven og privatvejsloven.

Vi har altid stor fokus på at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø. Derfor tilknytter vi arbejdsmiljøkoordinatorer i forbindelse med både projektering (P-koordinator) og udførelse (B-koordinator).

Veje Atkins

Vejprojekter

Vi har erfaring fra et bredt udsnit af danske vej- og anlægsprojekter.

>Læs mere
Afvanding

Afvanding

Vi rådgiver om afvandingssystemer for baneanlæg, vejanlæg, broer og andre konstruktioner.

>Læs mere
I folderen Nyt perspektiv på dit lokalområde kan du læse om vores rådgivning til landets kommuner og finde relevante kontaktpersoner i Atkins inden for de specifikke fagområder.

Kommuner

Læs denne folder om vores tværfaglige rådgivning til landets kommuner, og se, hvem du kan kontakte med spørgsmål, der relaterer til jeres lokalområde.

>Hent folder
io

Kontakt

Irene Strunge Ostenfeld
Afdelingschef,
Vej, Areal og Landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok