OM OS

LOKAL RÅDGIVER MED GLOBALT UDSYN

Som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største infrastrukturrådgivere. I Danmark er vi 400 projektledere, rådgivere og specialister, som arbejder for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund.
Læs mere

NYHEDER & INDSIGT

Tre person FIDIC Award show

13. september 2023 – På baggrund af sit potentiale som en af fremtidens ledere indenfor branchen, blev Jyothsna hædret ved FIDIC Global Infrastructure Conference i Singapore.

Læs mere >

SYSTRA fællesmøde

31. august 2023 – SYSTRA har afsluttet købet af de svenske, danske og norske enheder i Atkins, SNC-Lavalin Group, som følge af den aftale, der blev indgået den 7. juli 2023.

Læs mere >

Billede af Administrerende direktør Eva Rindom i Atkins med SYSTRAs CEO og ATKINS UK CEO foran metro i Ørestad

7. juli 2023 – Vi er glade for i dag at kunne fortælle, at den franske virksomhed SYSTRA har underskrevet en aftale om at købe Atkins’ aktiviteter i Skandinavien.

Læs mere >

Billede af blå himmel, vand og trætrappe

14. juni 2023 – Torsdag den 8. juni var der indvielse af tre nye faciliteter, der giver mulighed for flere natur- og friluftsoplevelser langs kysten i Naturpark Amager.

Læs mere >

Billede af blå himmel og kanal i Ørestad København

13. juni 2023 – Som forventet gav regnskabsåret 2022 vækst i omsætningen i Atkins Danmark A/S, og vi afsluttede året med en stærk ordrebog til 2023.

Læs mere >

Kolleger i Atkins i samtale rundt om et bord

17. maj 2023 – Endelig er det igen tid til Skandinaviens største jernbanekonference! Mandag den 22. maj går det løs i Tivoli Hotel og Congress Center.

Læs mere >

BÆREDYGTIGHED

RÅDGIVNING DER GØR EN FORSKEL

Det er i samspillet med vores kunder, vi gør den største forskel for kloden og for samfundet. Vi rådgiver om valg og fravalg, der skåner miljøet, skaber lang holdbarhed og understøtter fællesskab og livskvalitet.
Læs mere