VORES ERFARNE PROJEKTLEDERE ER SPECIALISERET I AT LEDE TVÆRFAGLIGE PROJEKTER AF ENHVER TYPE OG STØRRELSE

Uanset om der er tale om større infrastruktur- og anlægsprojekter eller avancerede it-løsninger, så er god projektledelse afgørende for at opnå et optimalt resultat, der lever op til vores kunders ønsker til tid, økonomi og kvalitet.

Vi tilbyder projektledere til de smalle specialiserede projekter, såvel som til de større fagligt tværgående infrastrukturprojekter. Alle projektledere er IPMA-certificerede, og størstedelen er PRINCE2-certificerede.

Specialiserede i tværfaglige projektledelse

Vores projektledere har særlige kompetencer til at skabe og lede samarbejdsprocesser på tværs af grænseflader mellem kunden og de tekniske bidragsydere.

Organisatorisk har vi valgt at forankre vores tværfaglige projektledere i én afdeling, der fungerer som kompetencecenter for projektledelse. Dette sikrer en kontinuerlig faglig udvikling og erfaringsudveksling omkring tværfaglig projektledelse.

Vores projektledelsesmodel er gennemprøvet og bliver løbende udviklet på tværs af vores store organisation. Den er dermed altid fuldt up-to-date og i øvrigt ISO-certificeret.

KONTAKT OS

Richardt Brixen

Afdelingschef, Projektledelse

+45 52 51 94 21

   

PROJEKTLEDELSE – NYHEDER OG PROJEKTER

Ringvej Syd

Om få år vil Horsens midtby være sikret mod oversvømmelser fra Horsens Fjord. Som totalrådgiver…

Oslo Central Station

23. april 2021 – Tillid, tydelighed og tilpasning – distanceledelse i en virtuel verden Det…

Siemens, Vectron el-lokomotiv

Oktober 2020 tog det nye Vectron el-lokomotiv sin første tur mellem København og Slagelse. Over…