SAMMEN ER VI BEDST

Vi er et fællesskab af mange forskellige fagligheder. Sammen skaber vi intelligente og bæredygtige løsninger, som på hver sin måde styrker vores samfund.

I alt er vi 400 rådgivere, projektledere og specialister i Danmark, hvorfra vi arbejder tæt sammen med vores skandinaviske kunder. Internt har vi et stærkt internationalt samarbejde og fagligt netværk med kolleger fra de øvrige dele af Atkins og SNC-Lavalin-koncernen.

INDFLYDELSE PÅ RAMMERNE FOR DIT ARBEJDSLIV

Atkins er et sted for dig, der er passioneret omkring dit faglige felt, og som ønsker at gå ind i et spændende og udfordrende samarbejde om samfundsvigtige projekter.

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved ansvarlighed, en høj grad af fleksibilitet og samarbejde mellem vidt forskellige, kloge og støttende kolleger.

Vi udvikler vores arbejdsplads ud fra en forståelse af, at vi alle er hele mennesker med hver vores behov, udviklingsønsker og præferencer. Derfor handler fleksibilitet i Atkins om at give indflydelse på rammerne for vores arbejdsliv. For arbejdspladsen betyder det fleksible rammer for arbejdstid, arbejdssted (f.eks. hjemmearbejde), lønpakke og kontorpladser.

KONTAKT OS

Annelise Zidi

HR-direktør, Danmark

+45 52 51 96 02

   

LEDIGE STILLINGER

HVORDAN VIL DU SÆTTE DIT PRÆG PÅ FREMTIDENS SAMFUND?

Her finder du vores aktuelle ledige stillinger. Hvis der ikke er et job, der passer på din faglige profil, er du velkommen til at søge uopfordret. Det gør du også her.
Se vores jobs

ARBEJDSLIV

INDFLYDELSE OG FLEKSIBILITET

Fleksibilitet i Atkins handler om at give indflydelse på rammerne for vores arbejdsliv. Her fortæller HR-direktør Annelise Zidi om udviklingen af den fleksible arbejdsplads i Atkins.
Læs mere

Divya Deepankar FOR MIG ER DET BEDSTE AT VÆRE EN DEL AF EN GLOBAL KULTUR OG TILGANG TIL INGENIØRFAGET. Jyothsna Amrith
Projektleder
Mød vores eksperter
Divya Deepankar EFTERHÅNDEN SOM PROJEKTET UDVIKLEDE SIG, SKABTE VI EN DIGITAL KOPI AF DE EKSISTERENDE FORHOLD OG DEN PROJEKTEREDE JERNBANE – EN DIGITAL TVILLING. Lasse Jensen
CAD-koordinator
Mød vores eksperter
Divya Deepankar VI ER STOLTE AF, AT VI SAMMEN ER I STAND TIL AT LEVERE ET FANTASTISK STYKKE ARBEJDE TIL VORES KUNDER – HVER GANG. Niels Philipsen
Projektdirektør
Mød vores eksperter
Divya Deepankar VI ER UTROLIGT SPÆNDTE PÅ DENNE IDÉ – DA DEN ER TIL GAVN FOR MENNESKER, MILJØ OG ØKONOMI. Andreas Fessler
Rådgiver, Erhvervs-ph.d.
Mød vores eksperter
Divya Deepankar PÅ EN REGNVEJRSDAG I SPORET ER DET FANTASTISK AT HAVE SIN LEDER VED SIN SIDE. Russel Da Silva
Chefspecialist
Mød vores eksperter

BÆREDYGTIGHED

Læs mere

NYHEDER

Læs mere

OM OS

Læs mere

VORES PROJEKTER

Læs mere