Menu
Karriere i Atkins

Karriere

Vil du have indflydelse på dit arbejdsliv? Og har du lyst til at bidrage til en verden, der er mere grøn og digital? Se hvordan i vores nyeste stillingsopslag.

 
Som ansat hos os får du indflydelse på dit arbejdsliv, din karriere og på samarbejdet med kunder og kolleger om udvikling af fremtidens infrastruktur. Vi har gode fleksible rammer, som gør det nemt at tilrettelægge din hverdag og sjovt at være med til at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Lyder det som noget for dig? Så start med at tage indflydelse på din karriere ved at klikke dig igennem vores ledige stillinger. Hvis du har lyst til at blive en del af Atkins, men der lige nu ikke er et job, som passer på dig, så skriv os en uopfordret ansøgning.

Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se jobs
Karriere i Atkins

Hvorfor job i Atkins?

Læs om Atkins som arbejdsplads, og hvordan vi arbejder.

>Læs mere
Startede første ingeniørjob midt i coronatiden

Jobstart i coronatiden

Alt tydede rosenrødt i februar. Crestian Bronér havde været til jobsamtale og stod nu med kontrakten på sit første ingeniørjob. Men så kom COVID-19.

>Læs mere
Niels Plilipsen

Mød nogle af os

Her kan du møde en lille håndfuld af os med forskellige profiler og karriereforløb.

>Læs mere
Digital transformation

Passion for 3D

Lasse Jensen har i sine snart syv år hos Atkins været optaget af at skabe digital transformation. Han spillede en central rolle i arbejdet med 3D-modellering af København-Ringsted banen.

>Læs mere
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok