Menu
Karriere i Atkins

Arbejde i Atkins

Fleksibilitet gør det nemt at planlægge 

Når vi en gang om året tager pulsen på medarbejdertilfredsheden, spørger vi, hvad de ansatte i den danske organisation virkelig sætter pris på ved at arbejde hos os. Her scorer det fleksible arbejdsmiljø helt i top.

Vores fleksible arbejdsvilkår, hvor de fleste har en fix-flekstids-ordning, gør det nemt at planlægge opgaver og arbejdstid og skaber mulighed for god balance mellem job og fritid. Samtidig afspejles fleksibiliteten også i de skiftende projekter og dage, som aldrig er ens. Vores gode ansættelsesvilkår gælder også barsel og forældreorlov, hvor vi har nogle af de bedste forhold i branchen.

Arbejdsmiljøet gør at mange bliver og vender tilbage

Andre områder, som virkelig bliver værdsat, er vores arbejdsmiljø, vores kultur og den åbne kommunikation. Vi har en flad organisation, hvor det er nemt at komme til orde og få indflydelse. På tværs af afdelinger har vi det godt sammen socialt, hvilket kommer til udtryk i det daglige samarbejde såvel som ved vores mange sociale arrangementer. Det er sandsynligvis en af årsagerne til, at mange vælger at blive hos os i talrige år.

Her taler vi karriere og faglig udvikling

Karriereplanlægning og kontinuerlig faglig udvikling er for alle i Atkins. Som ansat har alle et forløb med halvårlige udviklingssamtaler, hvor den enkelte følger op på sin udviklingsplan sammen med sin nærmeste leder. Har man et karriereønske, så er det her, det kommer på bordet. Er der fx behov for uddannelse, faglig sparring, at blive del af vores mentorordning eller få større ansvar? Læs mere om karriereudvikling

Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se jobs
Niels Plilipsen

Mød nogle af os

Her kan du møde en lille håndfuld af os med forskellige profiler og karriereforløb.

>Læs mere
Karriereudvikling

Karriereudvikling

Sådan støtter vi op om den enkeltes karriereudvikling i Atkins.

>Læs om karriereudvikling
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok