PASSER DET FOR DIG OG DIT TEAM – SÅ PASSER DET OGSÅ FOR ATKINS

Rasmus Reichstein, chefjurist og advokat

Hvad er dine opgaver i Atkins?

Jeg er ansvarlig for, at den kommercielle del af forretningen kører. Jeg hjælper bl.a. med at sikre, at vi indgår fornuftige aftaler med vores klienter og den løbende håndtering af aftalerne. Jeg kommer primært på banen, hvis der er begyndende uenigheder mellem parterne; så kigger vi på løsninger sammen for at komme videre. Jeg hjælper også med at håndtere forsikringer, og jeg samarbejder med vores udenlandske kolleger, der sidder i tilsvarende positioner.

Hvorfor har du valgt Atkins?

Jeg er uddannet jurist og har i en årrække arbejdet i advokatbranchen, primært med fast ejendom og entrepriseret og derunder udbud. Jeg har gået i retten og arbejdet med kontrakter, men jeg har oftest været involveret, når udfordringerne allerede var opstået. Hos Atkins er jeg med i processen fra begyndelsen og kan gribe udfordringerne, inden de bliver til store problemer. Det er meget berigende.
Jeg blev far for to år siden og startede i Atkins senere samme år. At min datter kom til verden betød, at jeg fik behov for at komme væk fra nogle meget lange og ufleksible arbejdsdage. Hos Atkins kunne jeg opfylde mit behov for en fleksibel arbejdsdag med et fornuftigt timeantal. Samtidig kunne jeg bibeholde muligheden for at have ansvar og god adspredelse i opgaverne.
I begyndelsen var jeg nervøs for at skulle være en enmandshær, men jeg er en del af et større tværfagligt team, hvor der er masser af støtte at finde. Jeg bruger også FRI og mine juridiske kolleger i England og er tilmeldt forskellige netværk, der er relevante for mig som inhouse advokat. Så der er god mulighed for sparring.

Det er også et stort plus for mig, at der er gode mulighed for hjemmearbejde – også flere dage i træk. Med et barn i daginstitution kan der opstå en del sygdom, og jeg har været glad for at kunne kombinere det at holde min datter hjemme med at gå til og fra computeren, når det giver mening. Det er rart ikke at skulle stresse over at finde pasning i de situationer.

Hvad kan du bedst lide ved at arbejde i Atkins?

Der er ingen tvivl om, at muligheden for en fleksibel arbejdsdag betyder utrolig meget. Der er ingen, der ser skævt til, at man går tidligere hjem en dag. Samtidig oplever jeg større anerkendelse, hvis jeg arbejder udover de sædvanlige 37 timer. Overarbejde er ikke en selvfølge her – i modsætning til den branche, jeg kommer fra. Kulturen er, at man selv styrer sin tid. Jeg er også rigtig glad for at have ansvaret for et fagområde, hvor jeg får lov til at komme tæt på forretningen og få en større forståelse for, hvordan virksomheden fungerer som helhed.

Jeg bliver far for anden gang om lidt og har hos Atkins mulighed for 24 ugers barsel med løn. At jeg kan få den samme mængde barsel som min kone, er jeg utrolig glad for. Lang barsel og især barsel til mænd er sjældent, hvor jeg kommer fra. Så at kunne være så involveret helt fra begyndelsen af mit barns liv er helt unikt for mig. Jeg har oplevet fuld forståelse i Atkins for, at jeg vælger at udnytte den mulighed.

KONTAKT OS

Annelise Zidi

HR-direktør, Danmark

+45 52 51 96 02

   

BÆREDYGTIGHED

Læs mere

NYHEDER

Læs mere

OM OS

Læs mere

VORES PROJEKTER

Læs mere