PASSER DET FOR DIG OG DIT TEAM – SÅ PASSER DET OGSÅ FOR ATKINS

Lisa Marie Storetvedt, Document Controller

Hvad er dine opgaver i Atkins?

Jeg er tilknyttet et stort signalprojekt i forbindelse med udvidelsen af Oslo Central Station, hvor jeg er ansvarlig for kvalitetssikring og aflevering af alle Atkins’ dokumenter og tegninger til kunden i Norge. Jeg arbejder bl.a. med projektkoordinering, kvalitetskontrol, varetager dialogen med kundens dokumentstyrer og understøtter vores projektdirektør i hans opgaver. Jeg er også involveret i at udarbejde tilbud på nye norske projekter. Grundlæggende understøtter jeg ingeniørerne i deres arbejde gennem mange meget forskellige opgaver, både teknisk og sprogligt.

Hvorfor har du valgt Atkins?

Jeg har en kandidat i medievidenskab og har arbejdet i flere år med tv-produktion, så jeg har ikke en teknisk baggrund, og min vej ind i Atkins er derfor ikke den mest traditionelle. Men fordi jeg bl.a. har arbejdet med metadata og informationssystemer, så kunne min viden overføres til rollen som Document Controller. Jeg er selv fra Norge, og det var derfor naturligt for mig at søge et arbejde, hvor jeg kunne bruge mine kompetencer inden for det norske.

Og så er det sindssygt vigtigt for mig, at Atkins tilbyder fleksibilitet i arbejdstid og -sted. Det er faktisk nok det vigtigste for mig.

Hvad kan du bedst lide ved at arbejde i Atkins?

Fleksibiliteten betyder meget for mig. At jeg i høj grad selv kan vælge, om jeg ønsker at udføre mine opgaver på kontoret eller hjemmefra giver en kæmpe frihed. Jeg kan i arbejde hos min familie i Norge i kortere eller længere perioder, og jeg har også fået frihed til at passe mere krævende aktiviteter ved siden af arbejdslivet – f.eks. var jeg i et par måneder i sommers dybt involveret i planlægning og afvikling af musikfestivalen Copenhell. Det sætter jeg stor pris på at kunne få plads til. Samtidig er det vigtigt for mig at komme ind på kontoret også – at se sine kolleger fysisk giver noget helt andet end kun at ses på Teams.

Derudover er jeg en del af et fantastisk team, vi er som en familie – det er en kliché, men det passer. Vi arbejder sammen på tværs af aldersgrupper og baggrund, og der er plads til, at man kan være sig selv. Det er et mandsdomineret team, men jeg føler mig godt inkluderet som en af de eneste kvinder. Og så er der ikke mindst masser af humor i teamet.

KONTAKT OS

Annelise Zidi

HR-direktør, Danmark

+45 52 51 96 02

   

BÆREDYGTIGHED

Læs mere

NYHEDER

Læs mere

OM OS

Læs mere

VORES PROJEKTER

Læs mere