Menu
Karriereudvikling

Karriereudvikling

Et højt videns- og kompetenceniveau er en forudsætning for vores succes. Derfor arbejder vi målrettet for at skabe gode vækstbetingelser for personlig og faglig udvikling og derigennem give den enkelte mulighed for at realisere sine karrieredrømme.

 
To gange årligt udarbejder og revurderer den enkelte sin udviklingsplan sammen med den nærmeste leder. Planen tager udgangspunkt i egne og virksomhedens behov samt den enkeltes ambitionsniveau og karrieredrømme. Det kunne være ønsker om uddannelse, en mentor, udstationering, mere ansvar eller noget helt femte.

Hvilken vej vil du gå?

Ikke to mennesker er ens, så den retning, du vælger at sætte for din karriere i Atkins, er personlig for dig. Nogle ønsker at specialisere sig og måske blive en førende ekspert på sit område. Andre brænder for at lede andre og udvikle virksomheden som forretning. Andre igen drømmer om at lede større og komplekse projekter. Alle disse ønsker er på forskellig vis mulige at realisere i et karriereforløb hos os.

Tre karriereveje

Vi har tre karriereveje, som du kan orientere sig efter, når du planlægger retningen for din karriere:
Specialistvejen, Projektvejen og Linjevejen.

Karriereudvikling i Atkins

Vi tilbyder forskellige relevante kursusforløb både internt og eksternt, som henvender sig til de enkelte karriereveje. Herudover har vi et internt mentorprogram, studierejser og erfagrupper, og vi afholder løbende fagspecifikke gå-hjem-møder og seminarer.

Karriere i Atkins

Hvorfor job i Atkins?

Læs om Atkins som arbejdsplads, og hvordan vi arbejder.

>Læs mere
Karriere03_20160713

Job i udlandet

Hvis du leder efter spændende udfordringer i udlandet, så besøg Atkins’ karriereportal.

>Atkins' karriereportal
Digital transformation

Passion for 3D

Lasse Jensen har i sine snart syv år hos Atkins været optaget af at skabe digital transformation. Han spillede en central rolle i arbejdet med 3D-modellering af København-Ringsted banen.

>Læs mere
Mød SNC-Lavalin Atkins

Mød Atkins

I den kommende tid kan du møde Atkins ved en række arrangementer, konferencer og messer.

>Se hvor
Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se jobs
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok