Menu
Mød nogle af os

Mød nogle af os

I sagens natur er vi alle forskellige med hver vores særlige faglige profil, interesser og karriereforløb. Fælles for os er, at vi brænder for at løse komplekse opgaver inden for vores felt og i et stærkt tværfagligt samarbejde. Her kan du læse om nogle af os.

 

Mød en:

Projektchef i Signal

Specialist i Risk Management

CAD-koordinator

Praktikant

Studerende der samarbejder med Atkins om studieprojekt

Niels Plilipsen

Projektchef

Sikringsteknik kan føre til en karriere med ansvar og internationale udfordringer. Mød Niels Philipsen, der er projektchef for et af virksomhedens største signaltekniske projekter.

>Læs mere
medarbejder1

Specialist, risk

Som nyuddannet besøgte Marta Puton Atkins’ stand på DSE Messen på DTU. Det førte til et job inden for et – for hende – helt nyt og meget interessant område – risk management.

>Læs mere
Atkins

Praktikant, Trafik

Som praktikant i Planlægning og Arkitektur får Basthiann sin faglighed i spil fra sin uddannelse som diplomingeniør i Mobilitet, transport of logistik.

>Læs mere
Digital transformation

Passion for 3D

Lasse Jensen har i sine snart syv år hos Atkins været optaget af at skabe digital transformation. Han spillede en central rolle i arbejdet med 3D-modellering af København-Ringsted banen.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok