Menu
Job

Studerende i Atkins

Vi har gode erfaringer med at samarbejde med studerende fra mange forskellige uddannelsesretninger. I snit beskæftiger vi omkring 20 studentermedhjælpere og derudover et antal praktikanter og elever.

 
Som arbejdsgiver, praktikplads og samarbejdspartner på studieprojekter kan vi tilbyde faglig udfordring, ansvar og engagerede kolleger, der elsker at dele ud af deres erfaring. Samtidig får du foden ind i en stor, dynamisk virksomhed med karrieremuligheder, der også kan række ud over landets grænser.

Internationalt har vi et graduate programme, hvor nyuddannede kan deltage i uddannelse og netværksaktiviteter på tværs af vores globale organisation.

Send os en ansøgning

Uanset om du leder efter dit første job, en praktikplads, et studiejob eller en samarbejdspartner til dit afgangsprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansøg uopfordret online eller send os en email, hvor du beskriver det emne, du gerne vil skrive afgangsprojekt om sammen med os.

Atkins

Praktikant, Trafik

Som praktikant i Planlægning og Arkitektur får Basthiann sin faglighed i spil fra sin uddannelse som diplomingeniør i Mobilitet, transport of logistik.

>Læs mere
Karriere, studerende, SNC-Lavalin, Atkins

Erhvervsprojekt

Biologistuderende Maria Juul Nørmark samarbejder med SNC-Lavalin Atkins på et pilotforsøg om udvikling af en ny GIS-model til screening for naturværdier.

>Læs mere
Praktikant i Atkins

Praktikant, Vej

Ali har fundet ud af, at han har valgt den rigtige uddannelse. Han er glad for prøve de ting af, han har lært i praksis, og også få mulighed for at lære noget helt nyt.

>Læs mere
Mød SNC-Lavalin Atkins

Mød Atkins

I den kommende tid kan du møde Atkins ved en række arrangementer, konferencer og messer.

>Se hvor
Karriere03_20160713

Job i udlandet

Hvis du leder efter spændende udfordringer i udlandet, så besøg Atkins’ karriereportal.

>Atkins' karriereportal
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok