PASSER DET FOR DIG OG DIT TEAM – SÅ PASSER DET OGSÅ FOR ATKINS

Richardt Brixen, Afdelingsleder

Hvad er dine opgaver i Atkins?

Jeg er afdelingsleder i afdelingen Projektledelse, hvor projektlederne, som arbejder på de store tværfaglige projekter, er tilknyttet. Min rolle er meget alsidig, og mine opgaver er bl.a. at uddanne alle projektlederne og faglederne i projektledelse. Jeg er ansvarlig for vores ERFA-møder, og jeg er involveret i vores tilbudsarbejde. Jeg er med til at drive det nordiske marked i forhold til ressourceplanlægning og tilbud, og derudover er jeg også medlem af styregrupperne for bæredygtighed og digital transformation, som ser nærmere på hvordan de forskellige tiltag indenfor grupperne kan implementeres i virksomheden.

Hvorfor har du valgt Atkins?

Jeg har været ansat i Atkins i fem år, og jeg har en baggrund som bygningsingeniør med speciale i anlægsteknik. Jeg har tidligere arbejdet som både entreprenør og bygherre med alt fra vandkraftværker til lufthavne og motorveje først i mit hjemland Grønland, siden i Jamaica og nu i Danmark.

Noget af det der tiltaler mig ved Atkins er, at det er en mindre rådgivervirksomhed, hvor jeg som leder har mere medbestemmelse og mulighed for at præge mine egne opgaver samt hvilken vej min afdeling skal gå.

Hvad kan du bedst lide ved at arbejde i Atkins?

I Atkins har jeg mulighed for at være fleksibel på en helt anden måde end tidligere. Privat er jeg træner for et U10 fodboldhold med børn under ti år, som jeg træner 2-3 gange om ugen med 1-2 stævner i weekenden. Det kan kun lade sig gøre, fordi jeg selv kan planlægge mine arbejdsdage og min tid. De dage jeg træner fodbold, går jeg senest halv fire, og det bliver respekteret – så kan jeg arbejde senere eller lægge timerne de andre dage. Det ville ikke kunne lade sig gøre, hvis der ikke var den fleksibilitet, som Atkins tilbyder.

Derudover betyder det meget, at jeg har mulighed for at udvikle mig som leder, og at jeg kan være med til at udvikle mine medarbejdere. Her er højt til loftet og min mening værdsættes.

KONTAKT OS

Annelise Zidi

HR-direktør, Danmark

+45 52 51 96 02

   

BÆREDYGTIGHED

Læs mere

NYHEDER

Læs mere

OM OS

Læs mere

VORES PROJEKTER

Læs mere