I ATKINS DANMARK ER VI OMKRING 400 PROJEKTLEDERE, RÅDGIVERE OG SPECIALISTER MED STOR VIDEN OM TEKNOLOGI, BÆREDYGTIGHED OG SAMFUNDSUDVIKLING.

Vi deler gerne ud af vores viden og deltager aktivt i samfundsdebatten om udviklingen inden for mobilitet og infrastruktur. På denne side kan du læse vores seneste nyheder og artikler.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information, billeder eller ekspertudtalelser fra nogle af vores mange specialister.

FØLG OS OG DELTAG I SAMTALEN

På vores sociale medie-platforme kan du altid finde vores seneste nyheder, arrangementer, artikler – og deltage i samtalen om udviklingen af fremtidens infrastruktur.

Følg os på Instagram
Følg os på LinkedIn

KONTAKT OS

Maria Virklund

Communications and Business Development Manager, Danmark.

+45 26 37 63 40

   

NYHEDER & INDSIGT

Tre person FIDIC Award show

13. september 2023 – På baggrund af sit potentiale som en af fremtidens ledere indenfor branchen, blev Jyothsna hædret ved FIDIC Global Infrastructure Conference i Singapore.

Læs mere >

SYSTRA fællesmøde

31. august 2023 – SYSTRA har afsluttet købet af de svenske, danske og norske enheder i Atkins, SNC-Lavalin Group, som følge af den aftale, der blev indgået den 7. juli 2023.

Læs mere >

Billede af Administrerende direktør Eva Rindom i Atkins med SYSTRAs CEO og ATKINS UK CEO foran metro i Ørestad

7. juli 2023 – Vi er glade for i dag at kunne fortælle, at den franske virksomhed SYSTRA har underskrevet en aftale om at købe Atkins’ aktiviteter i Skandinavien.

Læs mere >

Billede af blå himmel, vand og trætrappe

14. juni 2023 – Torsdag den 8. juni var der indvielse af tre nye faciliteter, der giver mulighed for flere natur- og friluftsoplevelser langs kysten i Naturpark Amager.

Læs mere >

Billede af blå himmel og kanal i Ørestad København

13. juni 2023 – Som forventet gav regnskabsåret 2022 vækst i omsætningen i Atkins Danmark A/S, og vi afsluttede året med en stærk ordrebog til 2023.

Læs mere >

Kolleger i Atkins i samtale rundt om et bord

17. maj 2023 – Endelig er det igen tid til Skandinaviens største jernbanekonference! Mandag den 22. maj går det løs i Tivoli Hotel og Congress Center.

Læs mere >

Nærbillede af spor på jernbanestrækning

17. maj 2023 – Atkins rådgiver Banedanmark, når der skal lægges nye spor på strækningen mellem Svanemøllen og Hillerød Station på Sjælland.

Læs mere >

Togskinner gennem grønt område.

21. april 2023 – Banedanmark skal anlægge ladeinfrastruktur på den statslige strækning mellem Holstebro-Skjern med Atkins som rådgiver.

Læs mere >

Billede af grøn cirkel

20. april 2023 – For Københavns Kommune har Atkins udarbejdet en livscyklusanalyse med fokus på CO2-aftryk på et af kommunes projekter.

Læs mere >

Atkins på messe

23. marts 2023 – Igen i år er Atkins med på Danmarks største job- og karrieremesse DSE på DTU i Lyngby.

Læs mere >

Scanning og opmåling af jernbanespor

21. marts 2023 – For Banedanmark er Atkins i gang med en opmåling og scanning af strækningen Valby-Svanemøllen i samarbejde med norske ScanSurvey.

Læs mere >

Atkins-medarbejdere på fagtilsyn

9. marts 2023 – Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med Banedanmark i de kommende 4 år.

Læs mere >

BÆREDYGTIGHED

Læs mere

NYHEDER

Læs mere

OM OS

Læs mere

VORES PROJEKTER

Læs mere