Category:
Atkins-medarbejdere på fagtilsyn

9. marts 2023 –

Atkins har gennem mange år hjulpet Banedanmark med fagtilsyn, og vi er glade for at fortsætte samarbejdet i de kommende 4 år.

Banedanmark udbød 16 delaftaler inden for en række faglige områder i hhv. Øst- og Vestdanmark. På hver aftale er der en række leverandører, som Banedanmark kan vælge til de enkelte projekter.
Atkins er udvalgt til 13 ud af 16 delaftaler på fagtilsyn for Banedanmark. Delaftalerne spænder bredt inden for de faglige discipliner fra jord og afvanding, geoteknik, spor, kørestrøm, stærkstrøm, sikring og konstruktioner.

– Vi har allerede modtaget de første efterspørgsler på vores kompetencer fra Banedanmark og glæder os over at komme i gang med arbejdet med det samme, siger Per Lindholm Larsen, Practice Director for Consultancy i Atkins Danmark.

I Atkins er vi glade for, at vores mangeårige samarbejde med Banedanmark om udviklingen af jernbanen fortsætter. Det er vigtigt, at vores stærke faglige jernbanetekniske projekteringsmiljø også deltager i ibrugtagninger og tilsyn i marken, da det giver den praktiske erfaring til den projekteringen af bygbare løsninger. Rammeaftalen giver os også mulighed for yderligere vækst i vores faglige miljøer, både i forhold til erfarne ressourcer, men også med yngre kræfter.

Rammeaftalen løber over 4 år.