Category:
Glædelig jul og godt nytår fra os i Atkins

15. december 2022 –

Julefreden er så småt ved at sænke sig, og året går på hæld. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere, kolleger og andre venner af huset for et godt samarbejde i 2022.

For os i Atkins har det på flere måder været et ganske særligt år. Coronaepidemien har sluppet sit tag, og vi har igen kunne samles fysisk til konferencer, arrangementer, studieture og til dagligdagen på vores kontorer.

I april flyttede vores hovedkontor i Ørestaden til nye, flotte lokaler tilpasset den moderne, fleksible arbejdsplads og med bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld og energimærkning A. Flytningen bidrager til vores mål om kontinuerligt at nedbringe vores CO2-aftryk.

Vi har en sund forretning og lykkedes i 2022 med vores strategi om at udvide vores kundebase inden for infrastruktur og forsyning. Vi har fortsat vores transformation for at omstille os til fremtiden, blandt andet i forhold til bæredygtighed og digitale løsninger.

Sammen har vi skabt fantastiske resultater, der styrker mobilitet, infrastruktur og en bæredygtig udvikling i Danmark. Vi er stolte over, at vi gennem 2022 har været med til at realisere og igangsætte mange alsidige infrastrukturprojekter, som sætter skub på en grøn og mere bæredygtig udvikling af vores samfund.

Heriblandt kan vi nævne rammeaftaler med Metroselskabet, Signalprogrammet, Femern-forbindelsen, Øresundsmotorvejen, Ny bane over Vestfyn og udvidelsen af Hillerødmotorvejen, som er projekter, vi glæder os meget over at være en del af.

Her kan du læse mere om nogle af vores projekter.

På vej mod grønnere og bedre infrastruktur

Vi har fået mange nye kolleger i løbet af 2022, og vi er utrolig glade og stolte over, at de har valgt at slutte sig til Atkins. Velkommen til alle – vi glæder os til samarbejdet i 2023.

Vi ser frem til 2023 med stor optimisme. Ud over et skarpt fokus på vores kerneområder, fortsætter vi vores rivende udvikling inden for bæredygtighed, digitalisering, vand og forsyning.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul – og et grønt, godt og lykkebringende nytår!


Hold dig opdateret

Følg os på LinkedIn og Instagram