Category:
Cyklister på vej

2. december 2022 –

Nedtællingen til Vejforum 2022 er i gang! Den 7.-8. december kan du finde os i Nyborg på Hotel Nyborg Stand, hvor vi fra stand 114 er klar til at sætte bedre mobilitet og grøn omstilling på dagsordenen.

Vejforum afholdes en gang om året og er Danmarks største konference for ledere, medarbejdere og forskere i vejsektoren. Her mødes vi på tværs af branchen og har mulighed for at præsentere den nyeste viden og udveksle praktiske erfaringer med hele den danske vejsektor.

Atkins kommer rejsende fra øst og vest og ser frem til at møde nye og kendte ansigter til to dage med udstillinger, indlæg og diskussioner med fokus på veje og trafik.

Veje til bæredygtighed

Hvordan kan vi blive bedre til at vælge løsninger og metoder, der bidrager til mindre ressourceforbrug, mindre miljøbelastning og bedre vilkår for mennesker og natur? Det er temaer, der står højt på agendaen på årets konference. Et hold af vores specialister står klar til at byde velkommen på stand 114 i udstillingsområde A, og vi har naturligvis en lille konkurrence med, som gerne skal sætte gang tankerne i gang.

Projektchef Rune Rasmussen har to indlæg med, som du ikke må gå glip af:

  • Overdækning af motorveje med solceller (7. december, session A3: Trafik i byer, kl. 13.00-14.30)
  • Adfærdspåvirkning af unge på ungdomsuddannelser i Roskilde (8. december, session E1: Unge cyklister, kl. 12.00-13.00)

Se hele programmet på Vejforum.dk.

Læs mere om Atkins’ arbejde på vejområdet: Transport og infrastruktur

Vi ses i Nyborg til to inspirerende dage.