Category:
Vores digitale verden

10. november 2022 –

Geoforums konference Kortdage foregår i år den 16.-18. november i Aalborg Kongres & Kultur Center. Atkins er med og står klar til at drøfte fremtidens digitale løsninger.

Kortdage afholdes af foreningen Geoforum og er Danmarks eneste konference, som samler hele GIS- og geodatabranchen. Hvis du interesserer dig for kort, informationsgrafik, geodata, geoinformation eller GIS – så er Kortdage konferencen for dig.

Atkins stiller igen i år med et hold af vores specialister, der på udstillingsplads G12 står klar til at mødes til en snak om, hvordan data kan hjælpe med at drive en bæredygtig byudvikling. Vores digitale løsninger er meget alsidige, men har det til fælles, at de letter processer inden for samfundskritiske områder som infrastruktur, klima og mobilitet.

Du kan læse mere om nogle af vores digitale løsninger ved at klikke dig rundt på siden her: Gå på opdagelse i vores digitale verden

Fremtidens udfordringer kræver digitale løsninger

Når vi skal udvikle vores byer, blandt andet for at forberede os på et vådere klima, så kræver det digitale løsninger. Det er emner, vi sætter på dagsordenen på årets konference.

Vores specialister stiller op med to indlæg:

  • Johan Hartnack: Hvad sker der, hvis jeg lukker byens hovedfærdselsåre?
  • Jesper Schmidt: Hvilken betydning har det, at sporet krummer?

Se hele programmet på kortdage.dk.

Vi glæder os til tre dage med inspiration, møder på tværs af branchen og gode faglige indlæg.

Ses vi?