Category:
Atkins på messe

23. marts 2023 –

Igen i år er Atkins med på Danmarks største job- og karrieremesse DSE på DTU i Lyngby, den 29.-30. marts 2023. Vi glæder os til at møde dig på stand 103!

På messen står vi klar til at svare dig på, hvad vi arbejder med i Atkins – vores faglige områder, de ydelser vi tilbyder vores kunder, og hvilke spændende opgaver og projekter du kan komme til at arbejde med som en del af vores hold.

Som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største infrastrukturrådgivere. I Atkins Danmark er vi ca. 400 dybt engagerede kolleger, som arbejder for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund, og som er en del af mange af de vigtigste infrastrukturprojekter i Skandinavien. Vi er stolte af vores stærke faglighed, og at vi er en virksomhed, som, i samarbejde med vores kunder, planlægger, udvikler og vedligeholder meget af det, vi alle til dagligt tager for givet, men som vi ikke kan undvære.

Vi arbejder primært med transport og infrastruktur, digitale løsninger, forsyning, bæredygtighed, miljø, vand og byudvikling. Vi tilbyder services inden for bygherrerådgivning, projektledelse, sikkerhed og risikostyring, projektering, byggeledelse samt drift og vedligeholdelse.

Fællesskab, fleksibilitet og faglig fordybelse

Du kan også høre om Atkins som arbejdsplads. For eksempel om, at vi lægger stor vægt på et stærkt arbejdsmiljø med rum til fællesskab, fleksibilitet og faglig fordybelse. I foråret 2022 flyttede vores hovedkontor i Ørestad til nye lokaler, som er indrettet til at tilgodese en fleksibel arbejdsplads og gode vilkår for videndeling og samarbejde.

Vi tror på, at mangfoldighed er en styrke for både trivslen og skabelsen af de bedste løsninger på nutidens og fremtidens problemer. Vi har et højt viden- og kompetenceniveau, hvilket vi tror på er forudsætningen for succes.

Er rådgiverbranchen noget for dig?

Uanset om du leder efter dit første job, et studiejob, en praktikplads eller en samarbejdspartner i dit afgangsprojekt, så kig forbi vores kolleger på stand 103 i Hallen for at høre nærmere. Deltag også i vores konkurrence, hvor du får mulighed for at lære Atkins bedre at kende og ikke mindst at teste din hukommelse. Der er naturligvis fede præmier på højkant!

Vi glæder os til at hilse på dig!