Category:
Atkins på InnoTrans

15. september 2022 –

InnoTrans 2022 venter lige om hjørnet, og også i år er Atkins repræsenteret på den enorme messe i Berlin. Vi håber at se dig på stand 240 i City Cube Hall A den 20.-23. september til en snak om fremtidens jernbane!

Højhastighedsbaner, konventionelle fjern-, regional- og lokalbaner, metrosystemer eller letbaner – som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største infrastrukturrådgivere, og i Atkins Danmark finder du landets største og fagligt bredeste hold af baneeksperter. Vi rådgiver om alle facetter af et projekt og i samtlige faser. Jernbanen er i vores DNA! Derfor er vi selvfølgelig også til stede på Europas største jernbanemesse InnoTrans.

InnoTrans afholdes hvert andet år i Berlin og samler jernbanebranchens fagfolk til præsentationer, debatter og oplæg om jernbaneteknologi og jernbaneinfrastruktur. Med ca. 3.000 udstillere fra 60 lande og ca. 15.000 besøgende fra 149 lande i 2018 ser vi frem til at møde leverandører, kolleger, kunder og andre jernbaneinteresserede fra hele verden til et par inspirerende dage med fokus på fremtidens jernbane.

Digitale og bæredygtige løsninger er afgørende for jernbanens fremtid

På stand 240 i City Cube Hall A står vi og vores internationale kolleger klar til at drøfte aktuelle temaer, der rører sig i branchen netop nu. Globalt set oplever banebranchen en stigende efterspørgsel, ændringer i brugeradfærden og pres på den grønne omstilling. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi samarbejder i branchen, er innovative i vores tilgang, og at vi tænker i digitalisering og bæredygtige løsninger.

Fra vores TechLab på standen viser vi eksempler på, hvordan vi benytter digitale løsninger i vores arbejde. Hør blandt andet om den danske udrulning af ERTMS, højhastighedsbanen mellem København-Ringsted og den kommende ny bane over Vestfyn.

Thought leadership-magasin

Forud for messen dykker blandt andre administerende direktør i Atkins Danmark Eva Rindom ned i nogle af det globale jernbanemarkeds mest aktuelle temaer i vores nye magasin ”Is Tomorrow’s Railway Affordable? – Tackling today’s challenges to deliver tomorrow’s railway”.

Læs magasinet her: Is Tomorrow’s Railway Affordable?