Category:

2. juni 2022 –

Atkins er med, når årets udgave af Skandinaviens største jernbanekonference finder sted mandag den 13. juni. Kom forbi os på stand 14, og vær med til at sætte fremtidens jernbane på dagsordenen.

I Atkins har vi landets største og fagligt bredeste hold af baneeksperter. Uanset om det er højhastighedsbaner, traditionelle regional- og lokalbaner, metrosystemer eller letbaner rådgiver vi om alle facetter af projektet – og i samtlige faser. Jernbanen er i vores DNA!

Derfor ser vi frem til endnu en fantastisk dag i banernes tegn på BaneBranchens konference RAILcph – denne gang under temaet ”en bæredygtig transportform”. Konferencen finder sted mandag den 13. juni kl. 8-18.30 i Tivoli Hotel & Congress Centre, hvor du kan møde nogle af vores dygtige specialister, som stiller op med spændende indlæg.

Vi håber også, at du vil komme forbi os på stand 14 til en snak om, hvilke baneprojekter vi arbejder med i Atkins, vores faglige områder og de ydelser vi tilbyder vores kunder. Vi tager desuden en konkurrence med, som sikrer dig lækkerier til din næste togrejse – hvis altså du kan gætte det rigtige svar.

Vi glæder os til at se dig.