Category:

17. marts 2022 –

Atkins er med igen, når DSE-messen på DTU igen løber af stablen den 6. og 7. april – kom endelig og sig hej på stand 103!

På messen kan du få en snak med os om, hvad vi arbejder med i Atkins – vores faglige områder, de ydelser vi tilbyder vores kunder, og hvilke spændende opgaver og projekter du kan komme til at arbejde med i Atkins.

Vi bryster os af vores stærke faglighed, og at vi er en virksomhed, som, i samarbejde med vores kunder, planlægger, udvikler og vedligeholder meget af det, vi til daglig tager for givet, men som vi ikke kan undvære. I Atkins Danmark har vi ca. 400 mennesker, som er dybt engageret i mange af de vigtigste infrastrukturprojekter i Skandinavien.

Vi har arbejder primært med transport og infrastruktur, digitale løsninger, forsyning, bæredygtighed, miljø, vand og byudvikling. Vi tilbyder services omkring bygherrerådgivning, projektledelse, sikkerhed og risikostyring, projektering, byggeledelse samt drift og vedligeholdelse.

Du har også høre om Atkins som arbejdsplads. For eksempel at vi lægger stor vægt på et stærkt arbejdsmiljø med rum til fællesskab, fleksibilitet og faglig fordybelse. Vores nye kontorlokaler i Ørestad – fra 19. april 2022 – er bygget op omkring en fleksibel arbejdsplads og gode vilkår for vidensdeling kollegaer imellem.

Vi tror på, at mangfoldighed er en styrke for både trivslen og skabelsen af de bedste løsninger på nutidens og fremtidens problemer. Vi har et højt viden- og kompetenceniveau, hvilket vi tror på er forudsætningen for succes.

Er rådgiverbranchen noget for dig?

Uanset om du har brug for dit første job, et studiejob, en praktikplads eller en samarbejdspartner i dit afgangsprojekt, så forhør dig hos vores kollegaer i stand 103 i Hallen for at høre nærmere.

Vi glæder os til at hilse på dig!