Category:

8. marts 2022 –

Medio april 2022 rykker Atkins Danmarks hovedkontor til nye rammer på Kay Fiskers Plads 10 i Ørestad. De nye rammer bidrager til at skabe bedre rammer for et arbejdsliv, hvor både fleksibilitet, fællesskab og faglig fordybelse er i højsædet, og hvor vi mindsker vores CO2-aftryk gennem et markant mindre energiforbrug.

Nytænkning af de fysiske rammer

’Vores nye kontor er skræddersyet til at skabe de bedste rammer for vores Atkins Danmark-version af den fleksible arbejdsplads: i Atkins Danmark har vi efter pandemien valgt at videreføre muligheden for hjemmearbejde – og det er vi rigtig glade for. Men det betyder også, at vi har haft behov for at gentænke vores fysiske kontor, så den i højere grad skaber de rammer for fællesskab og den spontane faglige dialog, som vi måske savner de dage, vi arbejder hjemme’, fortæller Administrerende direktør, Eva Rindom.

På vores nye kontor er de faste pladser skiftet ud med faste homezones for de enkelte afdelinger, mens der er skruet op for pladsen til både uforstyrrede samtale- og enerum, samt hyggelige og uformelle fællesområder.  

Endnu et skridt mod at nedbringe vores CO2-aftryk

Det nye kontor i hovedstaden ligger på 7. sal i erhvervsejendommen HUB1 opført i 2021, og som har opnået bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld og energimærkning A. Således bidrager flytningen til Kay Fiskers Plads også til Atkins Danmarks mål om kontinuerligt at nedbringe vores CO2-aftryk. Læs mere om dette arbejde i vores Net Zero Carbon Route Map: Our net zero carbon routemap (snclavalin.com) 

Udover en fantastisk udsigt over Amager byder HUB1 på konference- og mødecenter, samt et væld af tilbud såsom fitnesscenter, cykelsmed, frisør, pakke- og renseservice, caféer og spisesteder.  

Indflydelse på arbejdslivet i Atkins Danmark 

Fleksibilitet og indflydelse på arbejdslivet har længe været et fokus i udviklingen af Atkins Danmark som arbejdsplads. Det fortæller HR Direktør, Annelise Zidi mere om her: Arbejdsliv: Indflydelse og fleksibilitet er kommet for at blive – Atkins Danmark