Menu
Copenhagen, Denmark - February 23, 2014: Complex system of railway tracks before Copenhagen central station.Arriving trains in the background.

Rammeaftale med DSB om totalrådgivning på byggeri og anlæg

Den 29. juni 2021

I Atkins er vi blevet tildelt en ny foreløbigt 4-årig rammeaftale med DSB om totalrådgivning inden for byggeri og anlæg.

 
De projekter, vi vil assistere med, er en bred portefølje af opgaver inden for bygninger, arealer og jernbaneteknik – og vil spænde fra små udrednings- og granskningsopgaver til større ombygninger, renoveringer og nye anlæg.

Da vi er nr. 1 på rammeaftalen, kan DSB direkte tildele os mindre projekter, mens vi for større projekter kan byde på mini-udbud i konkurrence med 2 andre rådgivere på rammeaftalen.

Vi har et stærkt hold til at dække alle relevante opgaver, da vi bliver assisteret af PLH Arkitekter A/S og ISC Rådgivende Ingeniører A/S.

Vi glæder os meget til samarbejdet med DSB om byggeri og anlæg, hvor vi vil bidrage til at styrke fremtidens jernbanedrift.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok